Novice in dogodki

AVTOR

SSGT

Deli novico

22.3.2023

JABOLČNI SVET DOBROT Srednje šole za gostinstvo in turizem Celje na sejmu Altermed & GreenVita

Sejem za zdrav način življenja in samooskrbo je obogatila med ostalimi ekošolami tudi naša stojnica »JABOLČNI SVET DOBROT«. Vodja projekta gospa Nataša Kamerički s sodelavkama gospo mag. Ingrid Slapnik in gospo Cecilijo Božnik ter dijakinje Melita Ejup, Vesna Keblič in Eva Pirh so ponudile tudi letošnjim obiskovalcem sejma atraktivno stojnico z odličnim izborom zdravih prigrizkov:

  • Ajdovo kašo z grškim jogurtom in karameliziranimi jabolki,
  • Raztreseno jabolčno pito v kozarcu z vanilijevo kremo,
  • Pečene zajčke iz polnozrnate moke in polnozrnate piškote z jabolčno marmelado,
  • Čokoladne razpokančke z jabolčnim čipsom.

Velika zahvala je namenjena podjetjema Mirosan in Mirovita, ki so z darovanimi svežimi in suhimi jabolkami omogočili pripraviti željene prigrizke.

Pripravo stojnice in zaključek projekta so s svojo pomočjo prizanesli še dijaki: Živa Sorec, Nick Brunšek, Metod Pusovnik, Klara Hriberšek in Tilen Zupanc.

Ostale vsebine

Z nami v svet 

Dijaki, učitelji in partnerji naše šole že več kot dvajset let pridobivajo delovne izkušnje v tujini. V okviru različnih evropskih projektov je na mobilnost odšlo že več kot 265 dijakov, 110 zaposlenih in 70 partnerjev iz podjetij. Za svoje delo smo prejeli listino kakovosti, akreditacijo Erasmus+ ter znak odličnosti.  

Iščite po spletišču

SSGT

Kosovelova ulica 2
3000 Celje, Slovenija

Skip to content