Katerogija

Obvestila

AVTOR

SSGT

Deli novico

Vrnitev dijakov 1. a,  1. b, 1. c, 3. a, 3. b in 3. c  s PUD-a

Drage dijakinje, dragi dijaki, v ponedeljek, 17. junija, se s praktičnega usposabljanja z delom pri delodajalcu vračate v šolo.

Dijaki 1. b pridete v šolo ob 8.00 v učilnico 8 (PUD; prof. S. Despotović) in nadaljujete z RU (3. ura; prof. G. Jenček)

Dijaki 1. a pridete v šolo ob 8.40 v učilnico 136 (PUD; prof. S. Despotović) in nadaljujete z RU (4. ura; prof. J. Križnik)

Dijaki 1. c pridete v šolo ob 9.20 v učilnico 6 (PUD; prof. S. Despotović) in nadaljujete z RU (4. ura; prof. R. P. Rajšter)

Dijaki 3. b pridete v šolo ob 10.15 v učilnico 105 (PUD; prof. S. Despotović) in nadaljujete z RU (5. ura; prof. V. S. Čokl)

Dijaki 3. c pridete v šolo ob 10.55 v učilnico 8 (PUD; prof. S. Despotović) in nadaljujete z RU (5. ura; prof. S. Despotović)

Dijaki 3. a pridete v šolo ob 11.40 v učilnico 111 (PUD; prof. S. Despotović) in nadaljujete z RU (6. ura; prof. M. Pirh)

Pri razredni uri se boste poleg razrednih opravil prijavljali tudi na izpite, za kar boste potrebovali uporabniško ime in geslo za eAsistent!

Ostale vsebine

Sodobnost, kvaliteta, znanje

Srednja šola za gostinstvo in turizem Celje je ena najmodernejših šol v Sloveniji. Praktični pouk poteka v učilnicah s profesionalno opremo, tako da dijaki že v času pouka spoznajo aparate in postopke, ki jih bodo uporabljali v svojem poklicu. V okviru programa Erasmus+ dijaki pridobivajo izkušnje tudi v tujini.  

Iščite po spletišču

SSGT

Kosovelova ulica 2
3000 Celje, Slovenija

Skip to content