Novice in dogodki

AVTOR

SSGT

Deli novico

22. 5. 2024

ŠTRUDL ŽUR: gledališče, glasba, kultura druženja

V maju so varuhi ključa, dijakinje in dijaki 4. a, ob slovesu od šole priredili izjemno vesel dogodek. Imeli so čast, da so kot prva generacija letošnjim zmagovalcem iger, oddelku 3. a z razredničarko Mojco Pirh, predali novi ključ z logotipom SIC Alme M. Karlin. Izjemno lep leseni ključ je mojstrsko izdelal naš hišnik Denis Senker. Prireditev je popestrila šolska plesna skupina SIC Alme M. Karlin pod mentorstvom Lare Vrečer.

Četrtošolci so za tretješolce pripravili pester izbor tekmovalnih iger in se izkazali v odličnem vodenju prireditve. Naš talentirani fotograf Miha Hernavs, dijak 4. a, je v objektiv fotoaparata ujel utrinke dogodka in z njimi ustvaril nepozabne spomine.

Dijakinjam in dijakom 4. a pa želimo, da s takšnim uspehom opravijo tudi letošnjo poklicno maturo.

                                                                  Lidija Tolič Vidrgar, razredničarka 4.a

Ostale vsebine

Raznovrstno znanje,
neskončne možnosti

Naša šola je prava odločitev za vse, ki vas zanimajo tuji jeziki, saj so v rednem programu do trije (angleščina, nemščina in italijanščina), poleg njih pa lahko dijaki oddelkov z evropsko in globalno dimenzijo izberejo še španščino ali ruščino. Poleg tega se lahko naši dijaki vključijo tudi v program Erasmus+, v katerem lahko izkušnje pridobivajo tudi v tujini.  

Iščite po spletišču

SSGT

Kosovelova ulica 2
3000 Celje, Slovenija

Skip to content