DomovIzobraževanje

Izobraževanje

Podstrani

Vpis na našo šolo

Drage učenke, učenci in spoštovani starši!

 

Jutrišnji dan je že pred nami in z njim Vaša odločitev o vpisu na srednjo šolo. Zelo zahtevna in odgovorna odločitev. Skušajmo skupaj razmišljati o njej.

Poklici, delovna mesta in zaposlitve se hitro spreminjajo, marsikatere, ki jutri bo, danes še ni, a nekateri dejavniki so stalnica. Človekove potrebe na primer: po hrani, pijači, druženju, razvedrilu, sprejemanju, sproščanju, zdravju, je človek poznal in si želel zadovoljiti v preteklosti, si danes in bo tudi jutri. V Sloveniji in povsod po Svetu. Od rojstva do smrti. Učiti se prav tega, če si rad v družbi z ljudmi, si prijazen, vljuden, spoštljiv, urejen, gostoljuben in dobrosrčen, je glavno poslanstvo naše šole, vseh programov in vseh nas, ki leta izobražujemo Vas mlade. Naša domovina ima krasno podnebje, neokrnjeno naravo, pitno vodo, polja, znamenitosti, dediščino, potrebujemo le še mlade, ki jo bodo razvijali, bogatili in tako ustvarili bogastvo tudi zase.   Zato menim, da si prav TI tisti pravi, ki imaš nove zamisli, ker znaš uporabljati novo tehnologijo, ki ti nista tuja svet in splet in želiš spremembe. Morda boš kuharski bloger, gostinska vplivnica, ustvarjalec video igric s področja kulinarike, animatorica na televiziji, ki motivira ljudi h kvalitetnemu preživljanju prostega časa ali svetovni popotnik s spletnimi predstavitvami svojih divjih dogodivščin. Kdo ve?  Zato pridi k nam, čakamo te!

Morda se v tebi budijo neodgovorjena vprašanja. Vedno mi jih lahko posreduješ na e-naslov ali pokličeš in ti bom odgovorila:

vida.loncaric@sic-alma.si

03 42 55 484

Več informacij o vpisu lahko najdeš na tej povezavi.

DELI NA:

Sodobnost, kvaliteta, znanje

Srednja šola za gostinstvo in turizem Celje je ena najmodernejših šol v Sloveniji. Praktični pouk poteka v učilnicah s profesionalno opremo, tako da dijaki že v času pouka spoznajo aparate in postopke, ki jih bodo uporabljali v svojem poklicu. V okviru programa Erasmus+ dijaki pridobivajo izkušnje tudi v tujini.  

Iščite po spletišču

SSGT

Kosovelova ulica 2
3000 Celje, Slovenija

Skip to content